محمد قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در حال حاضر تسهیلات پرداختی به کشاورزان گناباد در بخش های گلخانه ، طرحهای نوین آبیاری ومکانیزاسیون در اولویت بیشتری هستند.
وی ادامه داد: شهرستان گناباد نزدیک به ۱۷ با خشکسالی روبه رو بوده و استفاده از سیستم های آبیاری نوین مورد حمایت جهادکشاورزی می باشد به صورتی که برای آبیاری سطحی هر هکتارسه میلیون ۲۰۰هزار تومان وبرای هرهکتار آبیاری تحت فشار، هفت میلیون تومان اعتباربلاعوض براساس دفترچه مطالعات طرح پرداخت می شود.
رئیس اداره طرح و برنامه جهادکشاورزی گناباد گفت: در سال گذشته توانسته ایم بیش از ۹ میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی تزریق کنیم که باعث رونق این بخش در گناباد شده است.
قربانی تخصیص اعتبار به بخش دام در گناباد را بسیار کم دانست و افزود: برای دریافت اعتبارات در بخش دام پیگیری کرده ایم و ۱۶ طرح جهت دریافت تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی به بانک معرفی کرده ایم.
وی اعتبارات تخصیص یافته به هرشهرستان را براساس اعلام نیاز و در خواست های ثبت شده اعلام کرد و افزود:بیشترین تسهیلات دریافتی گناباد در بخش مکانیزاسیون و گلخانه بوده است.
رئیس اداره طرح و برنامه جهادکشاورزی گناباد اظهار داشت: معاون وزیر جهاد کشاورزی اعتباری در خصوص مدرن کردن سیستم آبیاری زمین های پایین دست قنات قصبه تخصیص داده اند که پس از رفع مشکلات اجتماعی منطقه در این زمینه نیز تسهیلات خوبی پرداخت خواهد شد.
قربانی بیان داشت: تسهیلات بخش آبیاری در حال پرداخت است و در حال حاضر به طرح های آبیاری تحت فشار و سطحی ۸۵ درصد تسهیلات بلاعوض پرداخت می شود.
وی ادامه داد: خرده مالکی یکی از شرایط حاکم بر کشاورزی گناباد است که تمامی برنامه ها را تحت تاثیرقرارمی دهد و طرح یکپارچه سازی زمین های کشاورزی کمک شایانی به کشاورزان و تخصیص راحت تر اعتبارات خواهد داشت.
نظر شما